INZICHT AVOND

Kerkje Ubbergen

Al vele jaren geef ik inzicht avonden in het Ubbergse kerkje. Juist door de omvang van de groep en de energie die ons daardoor samen bindt, kan de geestelijke wereld ons beter bereiken. We worden met elkaar een kanaal waardoor de geestelijke wereld begint te werken.

Er gebeuren prachtige dingen. Mensen krijgen spontane inzichten en er wordt aan hun genezing gewerkt. De stilte van de omgeving en het samenzijn met gelijkgestemden nodigen tevens uit om tot jezelf te komen.

Het doel van een inzicht avond

Een inzicht avond is bedoeld om innerlijk te groeien. Inzicht te krijgen in jezelf, je persoonlijke situatie, je gedachten en handelingen. Het helpt je dicht bij jezelf te leren staan en met een open blik naar jezelf te kijken. Tijdens de avond reikt de geestelijke wereld je via mij boodschappen en inzichten aan die je innerlijk sterker maken. Naast het doorgeven van inzichten zal er ook in je aura worden gewerkt en kan worden opgeruimd waar jij aan toe bent. Het is een proces waarin je zelf actief deelneemt en de kans krijgt een verwerkingsproces aan te gaan.

De avond kan je:

  • inzicht geven in gebeurtenissen die je hebt weggestopt, waardoor je hart zich is gaan sluiten
  • een moment van troost brengen bij verdriet
  • een moment van inzicht geven bij het vastzitten in je menselijke patronen
  • vrede brengen in het loslaten van een overledene
  • aanwijzingen geven waar jouw knelpunten liggen die het geluk in jezelf belemmeren
  • verlossen van twijfel, angst, pijn of verdriet
  • laten zien waar je staat in je leven
  • confronteren met de waarheid
  • je schaduwkanten aan het licht brengen
  • een spontaan moment van diep geluk geven

Verlossing

Een avond dus, waarin je inzicht krijgt in de aard en oorzaak van emoties die je al lang in de weg zitten en je wellicht gevangen houden. Het geeft je de ruimte om het leven in al zijn volheid aan te gaan. Bezinning, zelfinzicht en healing zorgen ervoor dat je elke keer een stukje dichter bij jezelf mag komen.

Hoe verloopt zo'n avond

We beginnen de avond door ons gezamenlijk af te stemmen. Dit doen wij via een gebed. Soms komt dit gebed spontaan, een ander keer lees ik een gebed voor. De grondingoefening die we daarna doen, zorgt ervoor dat je goed in je lichaam komt en goed geaard en aanwezig bent, zodat je de healing goed kunt ontvangen. Na de voorbereiding trekt elke deelnemer zich terug in zijn innerlijke wereld. Tijdens deze stilte meditatie ontvang je een healing en krijg je een persoonlijke boodschap door.

Die boodschap kan van alles zijn en is van persoon tot persoon verschillend. Je krijgt in elk geval nooit te horen hoe je je leven moet inrichten of welke beslissingen je moet nemen. Dat is je eigen verantwoordelijkheid en zijn juist de persoonlijke levenslessen die je niet zou leren als iemand anders je de antwoorden zou influisteren. Wat je wel krijgt, zijn aanwijzingen hoe je aan je innerlijk kunt werken en waar voor jou nog knelpunten liggen die het geluk in jezelf belemmeren.

Het kan ook voorkomen dat een overledene doorkomt om een groet of boodschap te brengen. Een boodschap van troost, na het verlies, maar ook een boodschap met de wens om los te laten en verder te gaan, zodat ook zij verder kunnen. De boodschappen zijn altijd van dien aard, dat ze je verder helpen op je eigen innerlijke pad. Ze brengen je inzicht in je persoonlijke situatie en helpen je anders te kijken naar hetgeen er speelt, waardoor een eventuele innerlijke blokkade los kan komen. Er kan pas werkelijke healing plaatsvinden als je bereid bent open te staan en eerlijk naar jezelf te kijken.

top

Hoe werk ik gedurende de avond

Wanneer ik me via een gebed tot God heb afgestemd, werkt de geestelijk wereld via mij aan de aanwezigen. Ik fungeer dan als tussenstation tussen Gods geestelijke wereld en de aanwezigen. Zij gebruiken mijn lichaam om jou met hun genezende energie te bereiken. Dit kan dus d.m.v. een boodschap (die ik je terplekke in je oor fluister), maar ook via een healing (het werken in je energielichaam). Er wordt bewust en onbewust aan je gewerkt. Het wonderlijke is dat ook Christus zelf in ons midden is en je zal beroeren als je hiervoor openstaat. Zo krijgt elke deelnemer de kans binnen te laten waar hij of zij aan toe is. Hoe meer je in je lichaam zit, des te meer je zult ervaren. Het moge duidelijk zijn dat ik mij slechts verbindt met die gidsen die de Christus vrijwillig belijden en eren als zoon van God en verlosser van de wereld. Anderen tolereer en accepteer ik niet. Het is de enige manier om zuiver en eerlijk te kunnen werken. Mocht de tijd het toelaten dan wordt er achteraf nog een korte aanvulling gegeven op de boodschap of healing die je hebt ontvangen.

Wat is een inzicht avond beslist niet

Een inzicht avond heeft niet tot doel slechts energetische rommel bij je weg te halen, waardoor jij weer vrolijk op dezelfde voet verder kunt gaan in je leven. Het is juist de bedoeling te leren zien wat de consequentie van jouw eigen handelen is geweest. Dat inzicht geeft je de kracht om anders in je leven te gaan staan.

Deelname

Om deel te nemen kan je je opgeven via de mail

Lokatie

't Ubbergse kerkje.

Specifieke gegevens als data, aanvang en vergoeding zijn te vinden in de Agenda

"We zijn geen mensen met spirituele ervaringen, maar spirituele wezens met menselijke ervaringen". En die ervaring komen we als ziel meemaken, om geestelijk te groeien, want daar gaat het uiteindelijk om. Het geestelijke neem je mee - leven, na leven, na leven. Je draagt het als liefde mee in je hart op weg naar ons ware thuis".

Meer informatie hierover tref je aan op Badu Aktiviteiten Agenda
Wil je meedoen? Geef je hier op

top