CONTACT GEGEVENS

Badu - Praktijk voor Bewustwording & Transformatie

Yvonne Joy Hofstede


Van 7 december 2018 tot en met 5 maart 2019 ben ik weer on tour. Sessies vinden dan alleen via skype of whatsapp plaats. Een afspraak maken kan dan door een email te sturen naar spirit@inlove.nl of een whats appje naar mijn telefoonnummer.

Telefoon: 06 28 77 89 38 of vanuit het buitenland: 0031 6 28 77 89 35
Email: spirit@inlove.nl
Skype naam: spirityvonne

Consult mogelijkheden


life

Spirit in the House - ik kom een weekje bij je thuis!

Draadloos opladen en Ontwaken in Inspiratie.


Naast persoonlijke sessies heeft Spirit me iets nieuws aangereikt; Intensieve en persoonlijke indoor coaching, waarbij ik een week of mid-week met je mee leef, in je eigen huis, en je laat voelen hoe je de liefde in jezelf weer kan laten stromen. Hoe stroom je nu mee op de universele levensstroom die Het Leven heet, hoe stap je weer in je passie en inspiratie en hoeveel procent van die levensstroom durf je toe te laten? Waar kies je voor controle?, waar zorgt een andere angst voor een dichte deur? en hoe kan je opnieuw kiezen? Waar stroomt je leven lekker en waar niet, en hoe kom je weer totaal in alignment met je ware bron?

Love is always available - here and now!

Radical Love: embrace who you are NOW! is weer leren in het NU te leven. Door je met je gevoel te verbinden en dat gevoel te laten spreken begeleid ik je in het blootleggen van verstopte lagen emoties. Ik laat je als een levende en interactieve spiegel zien en vooral voelen achter welke rollen, gewoonten, overtuigingen en angsten jouw liefde zichzelf schuil houdt. Een intensief proces waar speelsheid, humor en plezier het geheel in balans houden.

 • Waar of waardoor stap ik uit liefde en neemt angst het over?
 • Welke uitdaging ga ik uit de weg?
 • Waar en hoe neemt het verleden het over?
 • Welke patronen worden zichtbaar?
 • Op welke vibratie leef ik nu?
 • Leef ik mijn diepste wens?
 • Waar gaat mijn hart van dansen?
 • en Hoe vaak danst mijn hart?
 • Geef ik gehoor aan mijn innerlijke verlangens?
 • Durf ik te vertrouwen en mij over te geven?
 • Welke eenvoudige tools brengen me in een mum weer in balans?

Happy met jezelf!

We gaan samen lachen, huilen, stampen, gillen en jubelen. Alles is helemaal ok! Wat komt in het moment is heilig en om helemaal toe te laten - zonder oordeel. Een bevrijding van alle opgestapelde emoties die de vrije stroom van liefde in de weg hebben gestaan. Je stapt als het ware in een soort van snelkookpan ;) waarbij je je bewust wordt wat je tegen heeft gehouden om liefde te laten stromen. We zijn zo gewend om wat er NU is te willen veranderen en hebben niet in de gaten dat je daarmee wat je niet wilt - je verleden - blijft herhalen. Het kijken naar inspirerende films; het zogenaamde Waking Up with The Movies, en je via dit medium bewust worden van je eigen processen kan ook een onderdeel van het programma zijn. Het hele gezin is welkom, of ben je alleen, dan is dat natuurlijk ook prima. Dus wil je deze zomer de diepte in, en in je eigen huis een Retreat met jezelf aangaan, neem dan contact met me op via de mail, dan plannen we een datum voor een midweek of week. De vergoeding/donatie is afhankelijk van het aantal mensen in huis, de tijdsduur, de locatie en is altijd bespreekbaar! Ook als je ergens anders in Europa bent! Where ever I Am, is what perfectly Is! no hurry - no worry - just Love!

Voor Wie?

Je loopt al een tijdje in kringetjes rond en wil hier uitbreken. Je wil echt in je eigen kracht gaan staan! en je weet dat dit niet de kracht van je persoonlijkheid is maar van je ware authentieke zelf. Je weet dat je je eigen leven creeert met je denken en dat dit verandert als je ook vanuit dat bewustzijn kunt leven. Maar hoe doe je dat? Je staat open voor advies en sturing. Je hebt al van alles geprobeerd en wil loskomen van deze "lijdensweg"! en Yes! er is een andere manier om hiernaar te kijken en te ervaren dat je lijdensweg juist de opstap is naar de grote ommekeer. Bel voor een kort gesprek van mens tot mens om te voelen of er een klik is en je klaar bent om deze stap te maken. Ik kijk ernaar uit een tijdje samen op te trekken.

Een afspraak maken

Er zijn diverse mogelijkheden:

 • Een Consult: 100 euro. Sessies zijn in de regel 1 uur met een uitloop tot 1,5 uur en kunnen zowel online (skype of whatsapp) als in mijn thuis praktijk in Arnhem plaats vinden. Ben je nieuw dan voorafgaand aan de sessie het bedrag per bank voldoen.

 • De Intensive: Spirit in the House. Voor de inhoud hiervan zie hier boven een uitgebreide uiteenzeting. Ik leef een week, of midweek (3 dagen) met je mee in jouw eigen huis: 395 euro per dag. Exclusief reiskosten en inclusief de rest. Bel voor het tijdstip en de mogelijkheden. Ik sta open voor alternatieven en eventuele gespreide betaling.

 • Het energetisch reinigen van je huis. Ik doe dit op afstand en hoef dus niet fysiek in je woning aanwezig te zijn: 125,= euro. Na de reiniging hebben we telefonisch contact en krijg je uitleg, tips en oefeningen hoe je zelf weer verder kunt.

 • Genoemde bedragen zijn voor particulieren, en inclusief 21% btw.
  Voor bedrijven gelden andere tarieven.

Afspraken

Als je verhinderd bent

Een gemaakte afspraak kan tot 48 uur (2 werkdagen) voor de behandeling kosteloos worden geannuleerd. Daarbuiten wordt de gehele gereserveerde tijd (1,5 uur) in rekening gebracht.

top