CONTACT GEGEVENS

Badu - Praktijk voor Bewustwording & Transformatie

Yvonne Joy Hofstede

Mail: spirit@inlove.nl
Voor het maken van een afspraak kan je me bellen op 06 28 77 89 38
Een whatsappje sturen kan ook naar dit telefoonnummer of stuur een mailtje naar bovenstaand email adres.
Skype: spirityvonne

Een Consult afspraak maken


life

Spirit in the House - ik kom een weekje bij je thuis!

Draadloos opladen en Ontwaken in Inspiratie.


Naast persoonlijke sessies heeft Spirit me iets nieuws aangereikt; Intensieve en persoonlijke indoor coaching, waarbij ik een week of mid-week met je mee leef, in je eigen huis, en je laat voelen hoe je de liefde in jezelf weer kan laten stromen. Hoe stroom je nu mee op de universele levensstroom die Het Leven heet, hoe stap je weer in je passie en inspiratie en hoeveel procent van die levensstroom durf je toe te laten? Waar kies je voor controle?, waar zorgt een andere angst voor een dichte deur? en hoe kan je opnieuw kiezen? Waar stroomt je leven lekker en waar niet, en hoe kom je weer totaal in alignment met je ware bron?

Love is always available - here and now!

Radical Love: embrace who you are NOW! is weer leren in het NU te leven. Door je met je gevoel te verbinden en dat gevoel te laten spreken begeleid ik je in het blootleggen van verstopte lagen emoties. Ik laat je als een levende en interactieve spiegel zien en vooral voelen achter welke rollen, gewoonten, overtuigingen en angsten jouw liefde zichzelf schuil houdt. Een intensief proces waar speelsheid, humor en plezier het geheel in balans houden.

 • Waar of waardoor stap ik uit liefde en neemt angst het over?
 • Welke uitdaging ga ik uit de weg?
 • Waar en hoe neemt het verleden het over?
 • Welke patronen worden zichtbaar?
 • Op welke vibratie leef ik nu?
 • Leef ik mijn diepste wens?
 • Waar gaat mijn hart van dansen?
 • en Hoe vaak danst mijn hart?
 • Geef ik gehoor aan mijn innerlijke verlangens?
 • Durf ik te vertrouwen en mij over te geven?
 • Welke eenvoudige tools brengen me in een mum weer in balans?

Happy met jezelf!

We gaan samen lachen, huilen, stampen, gillen en jubelen. Alles is helemaal ok! Wat komt in het moment is heilig en om helemaal toe te laten - zonder oordeel. Een bevrijding van alle opgestapelde emoties die de vrije stroom van liefde in de weg hebben gestaan. Je stapt als het ware in een soort van snelkookpan ;) waarbij je je bewust wordt wat je tegen heeft gehouden om liefde te laten stromen. We zijn zo gewend om wat er NU is te willen veranderen en hebben niet in de gaten dat je daarmee wat je niet wilt - je verleden - blijft herhalen. Het kijken naar inspirerende films; het zogenaamde Waking Up with The Movies, en je via dit medium bewust worden van je eigen processen kan ook een onderdeel van het programma zijn. Het hele gezin is welkom, of ben je alleen, dan is dat natuurlijk ook prima. Dus wil je deze zomer de diepte in, en in je eigen huis een Retreat met jezelf aangaan, neem dan contact met me op via de mail, dan plannen we een datum voor een midweek of week. De vergoeding/donatie is afhankelijk van het aantal mensen in huis, de tijdsduur, de locatie en is altijd bespreekbaar! Ook als je ergens anders in Europa bent! Where ever I Am, is what perfectly Is! no hurry - no worry - just Love!

Voor Wie?

Je Loopt al een tijdje in kringetjes rond en wil hier uitbreken. Je wil echt in je eigen kracht gaan staan! Je authentieke Zelf Zijn. Je weet dat je je eigen leven creeert en je dit dus ook zelf kunt veranderen. Je staat open voor advies en sturing. Je hebt al van alles geprobeerd en bent het wachten beu! Je wil de diepte in en je wil NU. Omdat ik deze intensive alleen in de zomer doe, is er een beperkt aantal weken beschikbaar. Bel voor een gesprekje van mens tot mens om te voelen of er een klik is en je klaar bent om deze stap te maken. Bel op bovenstaand telefoonnummer of stuur een mailtje. Ik kijk ernaar uit een tijdje samen op te trekken.

Een afspraak maken

Er zijn diverse mogelijkheden:

 • Een Skype consult: 60 euro per uur. (90,= voor 1,5 uur) Sessies duren in de regel 1,5 uur met een maximum van 2 uur. Ben je nieuw dan wordt voorafgaand aan de sessie het bedrag per bank te voldoen.

 • Een Persoonlijk consult in de thuispraktijk: 60 euro per uur. (90,= voor 1,5 uur) Sessies duren in de regel 1,5 uur met een maximum van 2 uur en worden contant afgerekend.

 • Een Power sessie: 60 euro per uur. Dagdeel van minimaal 3 uur tot maximaal 5 uur en worden contant afgerekend.

 • Een Power sessie-relatie: 85 euro per uur. Relatie: echtparen/partners. Dagdeel van minimaal 3 uur tot maximaal 5 uur en worden contant afgerekend.

 • Een Intensive. Voor de inhoud hiervan zie hierboven. Ik leef een week met je mee in jouw eigen huis. Vergoeding hiervoor is 175 euro per dag voor een week (5 dagen): 875 euro. Dit is exclusief reiskosten maar inclusief de rest. We hebben een intensief dag programma waarbij alle oefeningen helemaal op jou zijn afgestemd. Als personal en spiritual coach ben ik de hele week tot je beschikking en kan ik je vanuit je werkelijke gewoonten en patronen terplekke spiegelen wat je doet, zodat dit direkt zichtbaar wordt en je het kunt ombuigen. De hoogte van het bedrag is altijd bespreekbaar en ik sta altijd open voor alternatieven en eventuele gespreide betaling!!

 • Het energetisch reinigen van je huis. Ik doe dit op afstand en hoef dus niet fysiek in je woning aanwezig te zijn: 90,= euro. Na de reiniging hebben we telefonisch contact en krijg je uitleg, tips en oefeningen hoe je zelf weer verder kunt.

Afspraken

Als je verhinderd bent

Een gemaakte afspraak kan tot 48 uur (werkdagen) voor de behandeling kosteloos worden geannuleerd. In alle andere gevallen wordt de gehele gereserveerde tijd (1,5 uur) in rekening gebracht.

top